Medewerkers

mevr. I.I. (Ilse) Kale

mevr. I.I. (Ilse) Kale
huisarts

Dokter Kale studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij rondde daar ook haar huisartsenopleiding af in 2007. Sindsdien is zij als waarnemend huisarts werkzaam geweest in Almere, Amsterdam en omstreken. Waarvan in 2009 en 2010 in de Koperslager. Begin 2011 heeft dokter Kale de praktijk overgenomen van dokter van Wijk.  

Dokter Kale woont samen in Amsterdam en heeft een dochter en een zoon. 

Dokter Kale werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

dhr. M.B.P. (Marcel) van den Berk

dhr. M.B.P. (Marcel) van den Berk
huisarts

Dokter van den Berk werkte van 1996 tot 1998 als arts bij de mariniers in Den Helder. Hij studeerde af als huisarts in Utrecht in 2001. Daarna werkte hij een aantal jaar als waarnemend huisarts in Kennemerland en in Westfriesland. In 2008 nam hij de praktijk van zijn voorganger dokter Nederveen over aan de Koperslager. Zijn aandachtsgebieden zijn sportblessures en (kleine) chirurgische ingrepen. 

Dokter Van den Berk woont samen en heeft twee kinderen. Verder is hij gek op windsurfen. Om in vorm te blijven fietst hij dagelijks heen en weer tussen Alkmaar en Hoorn.

Hij houdt spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

mevr. M.S. (Manon) Randsdorp

mevr. M.S. (Manon) Randsdorp
huisarts

Dokter Randsdorp heeft in 2010 de opleiding geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de afdeling klinische geriatrie gewerkt om daarna in Leiden bij het LUMC de huisartsenopleiding te volgen. Sinds 2014 is ze werkzaam als huisarts. Dokter Randsdorp woont samen met haar partner in Haarlem.

Zij werkt voor Dr Kale op de maandag, dinsdag en vrijdag.

 

mevr. E. (Eline) Jonk
huisarts

Dokter Jonk heeft in 2010 de opleiding geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam (AMC). Hierna heeft zij gewerkt op de afdeling neurologie van het Westfries Gasthuis te Hoorn en is ze werkzaam geweest in een verpleeghuis in de regio Zaanstreek-Waterland (EVEAN). Sinds 2017 werkt ze als huisarts in West-Frieland. Dokter Jonk woont samen in Volendam en heeft een zoon.

Zij werkt voor dr. van den Berk op maandag, woensdag en donderdag

Mevr. G. (Gytha) de Jongh

Mevr. G. (Gytha) de Jongh
Huisarts in opleiding

Mevr. Jongh is vanaf 1 maart 2018 t/m febr. 2019 bij ons werkzaam als huisarts in opleiding. Zij is al langere tijd arts en volgt nu de huisartsenopleiding aan het AMC. 

Zij werkt op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

mevr. M.M.C.G. (Mandy) Vlaar

mevr. M.M.C.G. (Mandy) Vlaar
Praktijkondersteuner Somatiek

Mevr. Vlaar werkt bij de Koperslager als praktijkondersteuner Somatiek. Na jarenlang als doktersassistente te hebben gewerkt vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging en is zij de opleiding voor praktijkondersteuning gaan volgen. Mevr. Vlaar begeleidt mensen met een chronische aandoening zoals: diabetes mellitus en astma/copd. Ook heeft ze spreekuur voor mensen met een risico op hart- en vaatziekten en begeleidt ze mensen bij het stoppen met roken. 

Zij werkt woensdag en vrijdag

Mevr. M. (Marianne) Bank

Mevr. M. (Marianne) Bank
Praktijkondersteuner Somatiek

Mevr. Bank werkt sinds september 2018 bij de Koperslager als praktijkondersteuner somatiek. Hiervoor heeft ze jarenlang als doktersassistente in verschillende praktijken gewerkt. Zij begeleidt mensen met een chronische aandoening zoals: astma/copd en diabetes mellitus. Ook houdt ze spreekuur voor mensen met een risico op hart-en vaatziekten en begeleidt ze mensen bij het stoppen met roken.

Zij werkt op dinsdag en vrijdag

Dhr. P.J. (Peter) Schagen

Dhr. P.J. (Peter) Schagen
Praktijkondersteuner GGZ

POH GGZ staat voor praktijkondersteuner huisartsenpraktijk voor geestelijke gezondheidszorg. De POH GGZ is iemand met kennis van en ervaring in de gezondheidszorg en/of het maatschappelijk werk.

De huisarts kan u doorverwijzen voor een gesprek naar de POH GGZ. Mocht het zo zijn dat andere hulp beter bij u past, dan wordt er met u gekeken welke hulp dit moet zijn. U wordt dan in overleg doorverwezen.

Mogelijke problemen kunnen zijn:

angstige gevoelens, paniekklachten, spanningsklachten, somberheidsklachten, overspannenheid, andere dingen die u als moeilijk ervaart of moeilijk kunt verwerken.

Aan de gesprekken met de POH GGZ zijn geen kosten verbonden.

Mevr. L. (Lisanne) Klink

Mevr. L. (Lisanne) Klink
Praktijkondersteuner GGZ

Mevr. Klink is afgestudeerd als psychologe en heeft de afgelopen jaren gewerkt in het ziekenhuis en in een revalidatie centrum. Nu heeft ze gekozen voor de huisartsenpraktijk. Zij woont in Amsterdam met haar vriend.

Mevr. Kliink werkt om de week op donderdag

Mevr. L. Schuur,

Mevr. L. Schuur,
Praktijkondersteuner GGZ-kind en jeugd

Mevr Schuur houdt zich bezig met de begeleiding van kinderen t/m 18 jaar. Zij kan ingezet worden bij:

Lichte/matige problematiek o.a. opvoedproblemen, (v)echtscheidingen, (faal) angst, onzekerheid, laag zelfbeeld, slaapproblemen, agressie problematiek, rouwverwerking, vermoeden van stoornis, acceptatie van gestelde diagnose(s)

Maar ook advies/begeleiding/behandeling/psycho-educatie aan kind, ouders en school. 

Een verwijzing gaat via uw huisarts.

Mevr. Schuur werkt om de week op donderdag

mevr. S.C. (Sabine) Hooijboer-Rottier

mevr. S.C. (Sabine) Hooijboer-Rottier
Praktijkmanager/coördinerend assistente

Mevrouw Hooijboer versterkt het team sinds 1 januari 2013.

Ze heeft jarenlange ervaring als doktersassistente en heeft ook ruim 11 jaar op de huisartsenpost gewerkt. Ze is tevens in het bezit van het diploma praktijkondersteuner. Ze ondersteunt het gehele team met de dagelijkse organisatie en is het aanspreekpunt voor alle medewerkers.

Zij werkt maandag, woensdag en vrijdag.

mevr. C. (Celine) van der Linden

mevr. C. (Celine) van der Linden
assistente

Mevrouw van der Linden is bij ons begonnen als stagiaire.

Per 1 juni 2013 is zij in vaste dienst bij de Koperslager als assistente.

Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

mevr. M.M. (Maaike) Lakeman

mevr. M.M. (Maaike) Lakeman
assistente

Mevr. Lakeman is bij ons begonnen als stagiaire en is nu als vaste medewerker binnen de praktijk Koperslager komen werken.

Zij werkt dinsdag, donderdag en vrijdag

mevr. I. (Ilse) Lampe-Mannak

mevr. I. (Ilse) Lampe-Mannak
assistente

Mevr. Lampe heeft een paar jaar als doktersassistente gewerkt in Akersloot en versterkt het team op de Koperslager op de maandag, woensdag en donderdag.

Mevr. K. (Kim) Mulder

Mevr. K. (Kim) Mulder
Doktersassistente

Mevr. Mulder werkt bij ons sinds januari 2018 als doktersassistente. In januari heeft ze ook haar diploma in ontvangst genomen.

Zij werkt op ma, di (ochtend) en woe